Assalammualaikum. need more readers and feedback than followers. big hugs :'> Let's Follow my world | back to Dashboard
MNI's WWW

 Sweet Readers


"Where we love is home, home that our feet may leave, but not our hearts." Love has features which pierce all hearts, he wears a bandage which conceals the faults of those beloved. He has wings, he comes quickly and flies away the same.

There is no pain equal to that which two lovers can inflict on one another. This should be made clear to all who contemplate such a union. The avoidance of this pain is the beginning of wisdom, for it is strong enough to contaminate the rest of our lives.

Fruit basket

Mort Itachi <3

LEE MIN HOO -BOF- <3

LEE MIN HOO <3
Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



puasa buka periuk ;'(
Tuesday, April 5, 2011 | 11:50 PM | 1 comments

assalammualaikum !! puasa tak..yeahh empat hari lagi nak raya!! woohooo.. tapi sekarang nih, kolumpur sesak oooo.. baju raya pun tak beli lagi nih..adoi. pakai baju tidur boleh tak?? tudung pulak pakai tudung saji? err.. kasut? kasut skolah? pun boleyh.. haaa camne rupenyer tuh.! -,- macam mana pun rupa, duit raya tetap masuk poket yeeer. tua tak tuak, nak duit raya jugak!! saya skolah lagi laaa!! uhuk33.. eh eh,nak tau tak gambar apa nih??? haaaaa....jeng jeng jeng....nih gambar pengakuan seorang budak berumur 7 tahun~ dia tak puasa jadi, dia tulis lah nota nih bagi kat Ibu dia, takut nak cakap 'face-to-face" kot.. haaa tengok.budak kecik pun takut nak menipu.. sebab dia takut dengan Tuhan, dia bagi tau jugak selama nih dia tak puasa!. tapi korang??? berani ke mengaku kalau tak puasa? ishk3.. nih tak, ada yang mengaku islam tapi selumber je makan kat gerai mamak tengahari buta.dah boleh jadi mak bapak orang pun puasa tak nak!!..perempuan tuh lain cerita la kan.eheh..buat malu je la.. ce kalau korang malu nak mengaku korang tak puasa kan, pe kata tulis kat 'note' macam nota kat atas nih.. "abang tak puasa, abang minum air dalam tandas" ... kan kan.HAHAHA..nak marah pun tak jadi..sweet je bila baca** renung-renungkan lah. malu dengan manusia, tapi tak malu dengan Allah. saya pun dah taubat.anda bila lagi..
Tapikan bila difikirkan balik, kecik2 dulu time puasa pun kite suka bukak periuk kat dapur.. ahah. Puasa tapi bukak periuk kat dapur, mandi lama-lama sambil nganga mulut..**opsss air termasuk dalam mulut,tak sengaja takpe..lepas tu, bukak peti ais, masuk kan kepala dalam tuh.. waaaa sonoknyer~ macam kat Greenland yg ada iceberg tuh?..erkkk.. soooo SWEET kan kite masa kecik2.. haaa tak pun puasa setengah hari.. HAHA. comel jer~ Tapi bila dah besar nih puasa dah tak sonok..sebab keje tidurrrrrrrr jer!!!! haishhh makhruh la! kla saya puasa hari nih, penat nak menaip. hikss kbai. maceh.

***selamat hari raya..HATI-HATI DIJALAN RAYA~ maaf zahir dan batin dari saya MNI *weekk