Assalammualaikum. need more readers and feedback than followers. big hugs :'> Let's Follow my world | back to Dashboard
MNI's WWW

 Sweet Readers


"Where we love is home, home that our feet may leave, but not our hearts." Love has features which pierce all hearts, he wears a bandage which conceals the faults of those beloved. He has wings, he comes quickly and flies away the same.

There is no pain equal to that which two lovers can inflict on one another. This should be made clear to all who contemplate such a union. The avoidance of this pain is the beginning of wisdom, for it is strong enough to contaminate the rest of our lives.

Fruit basket

Mort Itachi <3

LEE MIN HOO -BOF- <3

LEE MIN HOO <3
Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Addicted to LMH
Sunday, April 3, 2011 | 10:18 AM | 0 comments

alamak! sapa nih.. LMH. oooo.. dalam bulan nih asyik tengok cerita dia belakon aje! berkali-kali..saya ulang berkali-kali..tulah hobi budak perempuan remaja sekarang ye! oh.tidak lupa ibu-ibu juga. walaupun sorang kawan saya nih tak SUKA LMH,iaitu Cik Fadhilah Harun haha..wekkk tapi dia fanatic gila dengan FT ISLAND okeyh!agaknya la. dia tak suka pelakon DRAMA nih..katanye. oppppsyy!
okeyh berbalik kepada LMH !!!!
CURIK KAT GOOGLE LA
Lee Min Ho adalah aktor Korea yang merupakan salah satu pemain Boys Over Flower. Dalam BOF, dia berperan sebagai Gu Jun Pyo bersama-sama dengan pelakon lain Kim Hyun Joong, Kim Bum, Kim Joon, dan tentunya Goo Hye Sun sebagai pasangannya di drama yang disebut juga Boys Over Flowers ini. LEE MIN HOO yg lahir pada 1987 ini ternyata memiliki prestasi yg bagus, mulai dari membintangi drama, sampai dengan bintang iklan dan bahkan film layar lebar. ehhh?! -,-
Biodata Lee Min Ho
Nama: Lee Min Ho
Profesi: Pelakon & penyanyi..Tarikh Lahir: 22 Jun 1987...Tinggi Badan: 185cm..Zodiak: Cancer...Golongan Darah: A....Ukuran kaki: 265mm
Acara TV
Boys Over Flowers (KBS2, 2009)
But I Don’t Know too (MBC, 2008)...I’m Sam as Heo Mo Se (KBS2, 2007)...Mackerel Run (SBS, 2007)...Secret Campus (EBS, 2006)...Love Hymn (MBC, 2005)
Drama Boys Over Flowers
Lee Min Hoo sebagai Gu Jun Pyo, merupakan pemimpin dari F4 dan merupakan pewaris dari Shinhwa Group, bisnes yang diwarisi oleh keluarganya. Ciri khasnya adalah rambut kerinting. Dia sudah terbiasa untuk melakukan apapun yang dia suka kerana dia suka dan sering membuat orang lain marah dengan sifatnya yang terlalu terbuka dan straight to the point. Gu Jun-pyo dibesarkan oleh pegawai perusahaan orang tuanya, kerana orang tuanya tidak ada waktu untuknya. Jadi secara tiba2, Gu Jun Pyo tertarik dengan keserdehanaan keluarga Jan-Di yang seronok. Walaupun pada awalnya dia tidak suka kat Jan-Di sebab miskin, tapi akhirnya dia jatuh hati pada kecomelan Jan-Di.(warm spirit).. braaabohh

.LEE MIN HOO's girlfriend?. For someone opinion,she think Lee Min Ho has no girlfriend from now,because in her mind Lee Min Ho is a kind of person with a good heart and gentleman.. wakklurhhh!!ahah! suka hati dia lah nak ada awek ke tak kan!*(marah sebenarnya)ngeee

okeyhh now!! just for LEE MIN HOO.. aiiyaakkkk. eheh

Labels: