Assalammualaikum. need more readers and feedback than followers. big hugs :'> Let's Follow my world | back to Dashboard
MNI's WWW

 Sweet Readers


"Where we love is home, home that our feet may leave, but not our hearts." Love has features which pierce all hearts, he wears a bandage which conceals the faults of those beloved. He has wings, he comes quickly and flies away the same.

There is no pain equal to that which two lovers can inflict on one another. This should be made clear to all who contemplate such a union. The avoidance of this pain is the beginning of wisdom, for it is strong enough to contaminate the rest of our lives.

Fruit basket

Mort Itachi <3

LEE MIN HOO -BOF- <3

LEE MIN HOO <3
Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Untitled post
Friday, March 25, 2011 | 2:53 AM | 1 comments
ouchh ouchhh malasnya nak update blog!!! hooooraayyy exam dah habis! tapi, nak blogwalking susah laaaaa..intenet lambat..taleh nak view blog!! haisshhh.. apa-apa pun terima kasih pada yang menziarah~

haaaa! nak tau tak~ urmmmm bulan nih kan kami sengkek? sengket? errrr.. kekurangan duit laa.haishh! Yela nak tunggu cukup bulan tu kan..kena tahan nafsu laaa.. tapi kalau ada 5hengget dalam poket pun dah kira boleh survive lagi tau!!..ngeh3. Tak ada la daif sangat kan.. haippp!! 5 ringgit tu boleh tambang pergi balik tau! ehemmm, tambah 80sen.. lalalalalalala.. Okeyh dipendekkan cerita, nak nih, nak tuh pun telan air liur jela. Macam korang gak! haha! wekkk.. Student biasa la, ce kalau dah keje.. lagi lagi lagi la pokai..kan kan! urmmmm.. Janji boleh makan cukup. Okeyh, masa saya on the way balik rumah tadi, saya punya lah seronok GILA!! depan LRT jumpa DUIT RM50!!! hok ala!! seronok ta hinggat dunia! Dah nampak, tengah dok pandang nih, tapi tak ambil lagi, pandang kiri kanan dulu, kot-kot ada orang tercicir ke, buat malu je. Ye la, kalau dah amik tetiba ada orang kata tuh duit dia! tak ke orang tu ingat aku nih pencuri ke! kan kan.. yang pelik nya, ramai lalu situ, tapi tak ada sorang pun yang amik duit tu, 50 hengget beb bukan 50sen!! Lantak la! Jalan slow2, pastu sambil buat muka poyo, pandang la kiri kanan, fuhhhh LINE CLEAR beb! Dah tak ada orang! cepat-cepat tunduk, kutip duit tuh!! waaaa dalam hati dah seronok nih! siap "Ya Tuhanku terima kasih bg rezeki nih" !! hahaha! Bengong laaa! bila tengok je tuh bukan DUIT 50 ringgit!!!!!!! arrrggghhh!! tuh sampul duit raya gambar duit 50ringgit!!!.. rasa macam nak maki hamun je kat situ, tapi dah malu Gila kot! ingatkan tak ada orang nampak! hampeh betol, staff LRT and the geng!! dah bantai gelak kat belakang aku! kuang ajo betol!! Tapi boleh lagi cover line, buat-buat kutip sampah konon, pastu g kat tong sampah buang laa.. poyo-poyo macam prihatin kat sampah sarap yg merata-rata!
Tapi memang masa tuh, jatuh air muka! baru nak bangga dapat duit 50ringgit! patutla tak ada orang kutip!! hampeh laaa sape yg buat sampul raya nih!!!! GGGRRRRRRRR!!! apa gelak-gelak!tuh je nak kecohh.. ngeeee.

nih haaa rupa dia!tapi yang ori dah buang dalam tong sampah.nih jumpa kat google.. sebijik kan..aku rasa korang pun mengalami perkara yang sama macam aku alami!!!




kalau korang? korang kutip tak?? TIPU lah kalau korang tak kutip weeyyhhhh!! notes 50 tuh beb!! malangnya bukan! >.<
p/s-*terima kasih pada yg mencipta!

Labels: