Assalammualaikum. need more readers and feedback than followers. big hugs :'> Let's Follow my world | back to Dashboard
MNI's WWW

 Sweet Readers


"Where we love is home, home that our feet may leave, but not our hearts." Love has features which pierce all hearts, he wears a bandage which conceals the faults of those beloved. He has wings, he comes quickly and flies away the same.

There is no pain equal to that which two lovers can inflict on one another. This should be made clear to all who contemplate such a union. The avoidance of this pain is the beginning of wisdom, for it is strong enough to contaminate the rest of our lives.

Fruit basket

Mort Itachi <3

LEE MIN HOO -BOF- <3

LEE MIN HOO <3
Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



kampung steamed cake !!
Wednesday, March 16, 2011 | 6:29 AM | 6 comments
heyy you!! come here! let's see here!! OMG?? HANGUS lagi ke?!!


kampung made here we are!!. lalala. okeyh. nih 'steamed cake'(kek kukus laaa)haha! walaupun rupa dia macam tuh,tapi rasa dia macam secret recipe tau!! KOT.. ok. mak yang buat. dulu kat tempat kerja ramai orang tempah,sebab murah, besar dan sedap..ehemm. HARGA-RM25(include cake box)(boleh slow talk) SiZE-(sebesar kek bakar yg berharga RM50 yg jual kat kedai2 tu) kalau nak RM10 pun ada.(kecik sikit je). tak ada hiasan(tapi ada coklat chip dengan coklat yang melimpah ruah). sesuai untuk orang-orang yang lari bajet nak sambut birthday. atau untuk makan saja-saja. esok atau jumaat saya bawa tester(kawan-kawan yang berdekatan akan save bajet) aku bagi free pun tanak? OK! -,-
haaa saja-saja je nih. bukan buat bisness, saja nak SHARING rasa 'kampung steamed cake' .. oh steam je dengar nama dia!! nih pun mak buat sebab abang nak sambut birthday awek dia!! YES!! SHARING is CARING!! nak recipe pun boleh..senang je nak buat(aku buat tak pernah jadi)ngeee. okeyh ada apa-apa nak tempah ke, nak free ke text me! adiosta.

Labels: