Assalammualaikum. need more readers and feedback than followers. big hugs :'> Let's Follow my world | back to Dashboard
MNI's WWW

 Sweet Readers


"Where we love is home, home that our feet may leave, but not our hearts." Love has features which pierce all hearts, he wears a bandage which conceals the faults of those beloved. He has wings, he comes quickly and flies away the same.

There is no pain equal to that which two lovers can inflict on one another. This should be made clear to all who contemplate such a union. The avoidance of this pain is the beginning of wisdom, for it is strong enough to contaminate the rest of our lives.

Fruit basket

Mort Itachi <3

LEE MIN HOO -BOF- <3

LEE MIN HOO <3
Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



bilik banyak jin !
Tuesday, March 8, 2011 | 1:48 PM | 0 comments

waa..
dalam bilik pun ada jin rupenya. ishk3. best la dorang dapat free2 dok bilik. mana bilik yang kotor2 tu la paling high class bg dia. habuk berdozen,kalau mop air yang putih pun boleh jadi hitam legam! gila dasyat. sebenarnya,bukan MALAS la. busy je.lalalala. walaubagaimanapun, bilik saya bersih..KOT.ehem.. okeyh, kalau bilik dah banyak jin kan, datanglah pulak kawan2 dia yang lain. yang ada part2 tugasan masing2. ala, takan nak buat sorang2.mana nak jalan kan. so, dia panggil geng dia lepak bilik. bila dah sedap2 lepak kat bilik ni, boleh pulak, malas nak bangun solat subuh!! dah la menumpang bilik orang! pastu perangai macam jin!! memang jin pun..err?. dah satu hal, solat subuh terlepas!. dah cerah ni,matahari atas kepala. bangun, datang pulak jin malas! malas nak kemas katil..grrr. bila waktu nak study pulak, jadi malas lagi nak study! malas malas MALAS!! jin malas nih memang gaji di agak2 10angka kot. banyak komisyen. lagi satu jin TIDUR. masuk bilik je nak tidur. nak tidur je masuk bilik.eh. haaa,maksudnya, 24jam la nak tidur je. top 10 jin yg ni pulak,jin FACEBOOK! grrr..sikit2 pesbuk! aku pun tak tahu kenapa. macam terngiang-ngiang je kat telinga ni, "jom la bukak pesbuk,ala asar lambat lagi habis waktu.bukak la pesbuk tu,rugi tak bukak"kata dia la!!! bila bukak pesbuk je, tgk2 dah maghrib.ishk3 satu hari dok bukak pesbuk tu,tah buat apa tak tahu la. tu dikira membuang masa kan?? tapi buat jugak macam siapa? macam aku la. ala sume sama je.huhuh. Jin nih tak sekolah tapi pandai en. nih aku dok menaip cite pasal dia nih,dia dok bace sebelah aku la kot.. bangga kene puji pandai. pastu bila intenet lembab,asik dok nak mencarut je. haduhhh. banyak la reward si jin nih. kalau nak mengelakkan sifat2 mazmumah tu. jangan la bagi jin bertandang kat bilik. kene kemas bilik kan2.huhu. baiklah.esok mira bertekad nak kemas bilik. esok bukan hari ni. hehehe. last word, GB JIN. :p

Labels: