Assalammualaikum. need more readers and feedback than followers. big hugs :'> Let's Follow my world | back to Dashboard
MNI's WWW

 Sweet Readers


"Where we love is home, home that our feet may leave, but not our hearts." Love has features which pierce all hearts, he wears a bandage which conceals the faults of those beloved. He has wings, he comes quickly and flies away the same.

There is no pain equal to that which two lovers can inflict on one another. This should be made clear to all who contemplate such a union. The avoidance of this pain is the beginning of wisdom, for it is strong enough to contaminate the rest of our lives.

Fruit basket

Mort Itachi <3

LEE MIN HOO -BOF- <3

LEE MIN HOO <3
Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



celcom broadband punya pasal!!! *sigh
Sunday, December 19, 2010 | 6:28 AM | 0 comments
assalammualaikum..
agak lama da cik tak update.biasa lah takde cite nak story.huhu. sik cite pasai org je. haa skrng cik na cite pasai cik plak. naa ni cite pasai broadband la. dipanjangkan cite la, satu hari cik dok loklaq(gile) pasai tenet ni. yela nak dekat2 final ni. banyak pulak dapat assgmnt. nak buat assgmnt tu, kene la pulak pakai internet. mengade je. siang tak boleh nak duduk diam. malam ape lagi, ajak mak pi carefour,pi bli broadband. pastu cik nih degil pulak tuh. da tau celcom tuh sengal. gatai na beli jugak. lupe pulak na tanye umah cik nih dapat line tak. yang org jual tu pun loklaq gak.bukan nak bg tau ade line ke tak. rupe-rupenye umah cik nih celcom line zero!!!. adeshhh!!.cik tepon la org tuh,nak terminate dapat duit balik tak. die ckp dpt. tp,boleh pulak die tanye cik knape nak terminate. cik pun habaq la,tade line umah cik. boleh pulak die gelak! die cakap bru activated je dik,takan tade line?! adik bawak laptop adik kat sini, nnt akk tolong setting kan. Ya ampun, g skolah ke tak pompuan nih.grrr. dah sah2 la kat situ ade je line. meh dtg umah cik ni haaa!! (grumble dlm hati) sik baik la esok tuh ari sabtu. tapayah hanta assgmnt lagi. pasai celcom nih tade line. ape lg dok umah bontot panas sbb dok pikir assgmnt isnin kene hantar, tp siap lagi. haa merantau g carik tempat yg ade line tenet. ape lg gi la dok buat assgmnt kat aniSup tu. pagi2 da terpacak kat aniSup.pe jadah la. buat je la muka tebal. hampeh betol celcom nih. bole pulak kat aniSup tuh bukan main laju lagi line die!.bikin cik panas je. dok zupp zapp zupp zapp. ta siap2 lg keje. da smpai tgh hari la pulak. berpusu-pusu org datang dok makan kat situ. dorang nih tak reti nak masak kat umah ke cuti2. ishk3. sibuk aje.tak reti dok rumah! (cik dok grumble dlm hati le ).pastu cik buat bodo la ape lg. dorng dok pandang2 cik. macam tak penah tengok ORANG!!! grrr.. sudah tuh. godaan nafsu pun menerjah. dok terlan air liur, tgk dorang makan la pulak. perrgghhh sedaap beb! tergugat iman. nak buat assgmnt pun ta senang!. ape lagi. mintak order le, bungkus mihun sup ayam satu!!! kahkahkah. -,- ..balik la rumah pulak. tk selasa buat keje situ. balik rumah dengan harapan, celcom ade line lah. dok keliling satu rumah, carik line. blakang rumah bawak laptop cam org gile.haha. makcik depan rumah pun terjengguk-jengguk,heran tgk gelagat cik.busy body makcik tu! hampa je, ta dapat jugak line. ape lagi cik campak le moderm tuh. dalam pukul 4 tuh. cik tak senang duduk lg. cik pi la pulak kat c4. dok wat muke tebal lak kat situ. kat foodcourt tu, kan ade tmpat lepak.haa cik buat keje kat situ. punye la buat, tak perasaan, ade lah mamat dua org nih dok usha cik je. adeshh sogan la cik nak buat keje. pastu cik blar jela. tak selesa. bila cik blar je, mamat ni pun blar jugak. die tunggu cik jalan depan, pastu dia dok perli cik gini, "haaa,pasni aku pun nak beli laptop la, boleh sengih2 sorng2 depan laptop" pergghhh. baik punye. cik tak perasan pulak cik sengih2 depan laptop.haha! budush dush dush!!. balik rumah lagi.da malam pun. malas da nak pikir. lantak la tak siap pun assgmnt tuh....
fuhh panjangnya cite nih, haa ni da hari isnin pulak. ponteng kelas, dok ajak azie g celcom center, TERMINATE celcom!!!. banned celcom.grrr. bukan main lg. beli bayar 100 tuh cepat je die amik. nak dapat balik tuh, haa lepas 2 bulan baru dapat 100 cik tuh. haishh. sekarang nih, cik pkai maxis. maxis jugak terbaik! walaupun ade ckp maxis slow. at least.ade jugak line drpd takde.lalalalala -,-

okla.cik dah penat merapu nih. lg skali cik nak banned celcom tetttttettttt. :p

mira forecast today ~> tak buat assgmnt last minute lagi. :)